De Hoeve doelgroep Ondersteuning voor jongeren

Bij het kleinschalig begeleid woonhuis De Hoeve wordt gewerkt met een kleinschalig team, welke dag- en nacht diensten draaien. Dit zorgt ervoor dat er ook in de nacht vertrouwde gezichten voor de kinderen en jongeren aanwezig zijn in het gebouw.

Doordat het team met afwisselende diensten werkt, is De Hoeve geschikt voor jeugd met (forse)hechtingsproblematiek, voor wie het hebben van gezinshuisouders te nabij is.

Binnen De Hoeve is er woonruimte voor kinderen en jongeren vanaf 12 jaar. Zij kunnen doorgaans tot hun 18e verjaardag blijven wonen. 

Contra-indicaties
- Automutilatie
- Suïcidaliteit
- Recente psychose of ernstige psychiatrische problematiek
- Fysieke agressie (bespreekbaar)
- Middelenmisbruik

De Hoevewat bieden wij:

  • 24/7 zorg
  • Professioneel team
  • Rustige en natuurlijke omgeving
  • Veilige woonomgeving
  • Zorg volledig op maat

Samen investeren in jouw toekomst!

Onze begeleiding is erop gericht bewoners te helpen op hun weg naar zelfstandigheid. We bieden hen een stabiele en veilige basis met zorg op maat en de vrijheid die zij aankunnen. Er kan bij ons heel veel, we bieden onze bewoners veel mogelijkheden om hun tijd zinvol te besteden. 

Tegelijkertijd werken we op basis van duidelijke afspraken en regels. We werken met een klein en flexibel team van zorgprofessionals en schakelen aanvullende hulp en zorg in als dat nodig is.

Samen investeren in jouw toekomst!
sluiten